zondag 27 januari 2013

Nostaligisch hoekje

Op mijn kastje waar de orchideeën ook staan heb ik weer even een hoekje anders ingericht.
Onder een oude stolp (rommelmarkt vondst) staan mijn oude baby schoentjes die dus zo'n 39 jaar oud zijn en daarnaast een fotootje van mijn moeder met mij op schoot. Krijg er altijd warme gevoelens bij als ik naar die foto kijk. Sommige oude foto's brengen dat gevoel echt bij me naar boven. Zo heb ik ook een foto waar ik als baby samen met mijn vader op sta. Zal die foto binnenkort eens even in scannen.

De komende tijd zal ik weer proberen wekelijks een berichtje te plaatsen. Het nieuwe jaar begon helaas niet zoals we graag zouden willen. De fabriek waar mijn man werkt is failliet. Dus nu op zoek naar een nieuwe baan voor hem. Al zal dat in de sector (timmerindustrie) niet makkelijk worden. Ook werd ik vorige week donderdag overvallen door een niet goed werkend evenwichtsorgaan waardoor ik een paar dagen helemaal uit de roulatie ben geweest en nu langzaam de draad weer op pak. Vandaag weer de eerste dag zonder duizelig te zijn geweest :-)4 opmerkingen:

 1. Hi Maaike,

  Wat een pech zeg voor jullie samen!! Heel veel geluk wens ik voor jullie toe, dat je man maar snel weer aan een baan komt!!! Wat een schattige schoentjes zeg!! Echt te leuk!!

  Groetjes Sharon

  BeantwoordenVerwijderen
 2. hallo maaike erg leuk nieuw hoekje! vind de stolp met de baby slofjes erg schattig om te zien! heel veel sterkte en een beetje geluk gewenst voor jullie beiden hoop dat het snel weer wat beter gaat en je man weer gauw weer iets anders vind groetjes leon10

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Jullie treffen het niet bepaald inderdaad. Hopen dat de rest van 2013 wat meer geluk brengt. Ik vind je schoentjes zo lief, en het staat mooi zo allemaal bij elkaar!

  xx Margriet

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Hallo, ook een Tildafan hier, maar ik heb naald en draad de laatste tijd ingeruild voor een verfborstel. Maar ik blijf het natuurlijk heel mooi vinden. De schoentjes zijn heel mooi, mooier dan de mijne, die veel stoerder/jongensachtiger zijn. Ik hoop dat het nieuwe jaar voor jou ook heel wat goeds brengt. En soms is het verlies van een baan een nieuwe kans!

  Goedele

  BeantwoordenVerwijderen