maandag 31 december 2012

Laatste berichtje van dit jaar

Allereerst wil ik iedereen die dit leest een hele fijne Oud en Nieuw toewensen. Ik hoop dat het voor iedereen een gelukkig maar bovenal gezond 2013 wordt. Het was hier een bewogen jaar met helaas veel ziekte en spanning. We hopen dat het komende jaar stukken beter wordt. Leuk prijsje bij de staatsloterij zou ook niet verkeerd zijn ;-)

Aan voornemens voor het nieuwe jaar begin ik niet meer. Vaak zijn ze dan gedoemd te mislukken.
Afvallen wil ik al jaren lang maar dat gaat toch beter in het voorjaar/zomer dan in de wintertijd dus daar wacht ik maar weer even mee.

Vandaag voor het allereerst zelf oliebollen/krentenbollen en appelbeignets gebakken en het is zeker voor herhaling vatbaar. Ze zijn lekker knapperig geworden en niet zo vet. De kinderen vinden ze zelfs lekkerder dan die van de oliebollenkraam hier in het dorp. Super compliment toch? Het viel me ook erg mee om ze te bakken. Ze werden wel aardig rond en niet te veel uitstulpingen.

De 3 allereerste oliebollen


HAPPY NEW YEAR TO ALL OF YOU
Maaike xx

1 opmerking:

  1. Ze zien er lekker uit! Jij ook een heel fijn nieuwjaar gewenst, hopelijk pakt het dit jaar allemaal positief uit. Nog prijs gehad bij de Staatsloterij? Wij hadden maar liefst 8,75 met 2 halve loten. Altijd leuk!

    xx Margriet

    BeantwoordenVerwijderen